Grmeč moć - Početna

Partneri

U našoj ponudi su proizvodi renomiranih domaćih i svetskih proizvodjača gradjevinskog materijala i opreme. Saradnjom sa najboljima našim kupcima obezbedjujemo veliki izbor proizvoda, konkurentne cene i vrhunski kvalitet.

Sika

#

Sika razvija proizvode i rešenja koja su orijentisana ka budućnosti, pospešuju kvalitet gradnje i brzinu izvođenja radova.

Isomat

#

Pored toga što proizvodi i distribuira veoma kvalitetne proizvode, Isomat razmenjuje tehnička dostignuća i iznalazi tehnička rešenja za rešavanje problema u građevinarstvu.

Vitex

#

Projektujemo i proizvodimo takve proizvode koji su bezbedni za javno zdravlje i nisu rizični po prirodno okruženje.

Stilby

#

Proizvodnja fasadnih ukrasnih elemenata i lajsni i plafonskih obloga od stiropora.

Izodeko

#

Proizvodnja atraktivnih i modernih unutrašnjih zidnih obloga. Izodeko je ekološki materijal sastavljen isključivo od domaćih prirodnih sirovina kao što su pamuk i celuloza.

Ceresit

#

Od polaganja keramičkih pločica, sistema za hidro i termoizolaciju, fasadnih sistema, pur pena, silikona i podopolaganja, Ceresit nudi širok asortiman proizvoda, sistema i usluga za građevinare i keramičare

Masterplast

#

Grupacija Masterplast se razvila u jedno od vodećih preduzeća da proizvodnju i distribuciju termoizolacionih materijala

Tim Izolirka

#

Proizvodnja hidroizolaconih materijala za puteve, hidroizolacija mostovnih objekata i termoizolaconi materijali na bazi ekspandiranog polistirena (EPS).

Bison

#

Bison je deo Bison International-a u svetu poznatog proizvodjača lepkova i zaptivnih materijala.

Maxima

#

Kvalitet naših proizvoda i njihova široka upotreba u poslovima građevinarstva dovele su našu kompaniju na lidersku poziciju na domaćem tržištu.

Schuller eh klar

#

Kompletna oprema za izvodjenje molerksko fasaderskih radova.